GianPiero's - Támogatás

A kedvezményezett neve: VOLPI Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Gianpiero’s étterem vendégtér bővítése és konyha felújítása

A szerződött támogatás összege: 39 600 000,- Ft

A projekt összköltsége: 44 000 000,- Ft

A támogatás mértéke: 90%

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.02.28.

A projekt azonosító száma: ET-2020-02-091

A projekt tartalmának bemutatása:

Balatonboglár szívében a Parti sétányon 2007. júniusában nyitotta meg kapuit a Gianpiero’s étterem, ami az évszázados platán fák árnyékában csupán 150 méterre található hazánk legkedveltebb üdülőtavától, a Balatontól. A helyiek és az ide látogató turisták körében hamar kedvelt étteremmé váltunk, köszönhetően a hagyományos hazai és kortárs európai ízekkel tarkított étlapunknak, a családias és udvarias vendégvárásunknak. Éttermünk széles étel- és italkínálattal, valamint külön koktélkínálattal várja a hozzánk betérni vágyókat. Nagyszámú törzsvendégi gárdával rendelkezünk, akik között helyiek és visszajáró turisták is szép számmal vannak.

Bizalmat tematikus hétvégi gasztro kínálattal, a balatoni üdülőszezonon kívül pedig borvacsorákkal háláljuk meg, amelyekhez a Dél-Balatoni Borvidék leghíresebb borászainak nedűid kínáljuk. A „Balatoni-kör” tagjaként egyike vagyunk azon kevés Balatonboglári étteremnek, akik egész évben várjuk vendégeinket, azonban az utóbbi években tapasztalható megnövekedett kereslettel mára sajnos helyszűke miatt nem boldogulunk. Befogadóképességünk az őszi és téli hónapokban csupán 45 fő, míg a tavaszi és nyári időszakban nyitott teraszunknak köszönhetően 120 fő. Azonban a nagyfokú érdeklődés irányunkba már nem korlátozódik a turistaszezonra, így az őszi és téli hónapokban nagymértékben korlátozza működésünket az étterem belső mérete, ezért azt bővíteni szeretnénk teraszunk beépítésével.

A terasz beépítésével az étterem számára a turistaszezonon kívül egy gasztro- és rendezvényszezont is tudunk teremteni az őszi és téli hónapokra. A fejlesztéssel belső terünk befogadó képességét növelhetjük, otthont adhatunk céges és családi rendezvényeknek, végre eleget tehetünk a hozzánk forduló párok kérésének és esküvők, kisebb lakodalmak helyszínei lehetünk. Befogadó terünk bővítésével párhuzamosan konyhánk kapacitását is bővítenünk kell ahhoz, hogy vendégeinket az eddig megszokott magas színvonalon szolgálhassuk.


„A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg”