GianPiero's Specialitások

GianPiero's Specialitások

Az egész évben nyitvatartó, teljesen megújult Gianpiero’s Étterem, Balatonboglár legszebb terén, az évszázados Platán fák árnyékában, 150 méterre a Balaton partjától található meg, melynek hangulatos, pergolás megoldású teraszán érdemes elidőzni.


A megújult étlapon a kortárs európai konyha ízei mellett, szezonális heti ajánlatokon keresztül pizzák, tészták és saláták széles választékával várjuk Kedves Vendégeinket. Az itallapon a Dél-Balatoni Borvidék leghíresebb borászainak borai mellett, sokféle koktél közül választhat. Éttermünkben TV, Wifi hozzáférési lehetőség mellett, rendszeres programokkal várjuk a hozzánk betérőket.


Széchényi Kártya elfogadás Erzsébet Kártya elfogadás K&H SZép Kártya elfogadás OTP Szép Kártya elfogadás

HVG Klub Kártya elfogadás Mastercard elfogadás

Törzsasztal program

A havonta megrendezett törzsasztal programunkban minden egyes alkalommal más-más alapanyagra helyezzük a hangsúlyt, amit egy öt fogásos menü kíséretében mutatunk be Nektek. Természetesen a fogásokhoz bort is párosítunk, amit lehetőség szerint a borász fog bemutatni.

További információk

Születésnapi Party

Amennyiben a Balaton déli partján, kellemes környezetben ünnepelné születésnapját, ebben az esetben tökéletes választás lehet éttermünk. Klímaberendezéssel (is) ellátott helységünkben akár 50-56 főt is le tudunk ültetni, jó idő esetén a fedett teraszon a létszám további 40 fővel bővíthető.

További információk

Tel: +36 30-202-2391

Esküvői rendezvény

Életre szóló döntése megünnepléséhez méltó helyszínt keres? Klimatizált éttermünkben akár 50-56 fős násznépet is vendégül láthatunk, mely létszám a nyári időszakban, a fedett teraszunkon további 30-40 fővel is bővíthető.

További információk

Tel: +36 30-202-2391