SZILVESZTER 2019

PROGRAM

Érkezés 19.00-kor Aperitif

6 fogásos vacsora, a vacsora alatt a zenét az Evergreens (Szegő Csaba világhirű jazz zenész) szolgáltatja.

A vacsora után Dj Fekete Tomi( Jazzy rádio 90. müsorvezető )Retro funky slágerekkel szórakoztatja vendégeinket.

Tombola sorsolás

Éjfél után ropogós frankfurti és lencsefőzelék.

MENÜ

Amuse bouche:
Aszalt paradicsomos ricotta pogácsában

Előétel:
Füstölt lazac tatár, csicsóka panna cotta, quinoa, csicsóka chips

Leves:
Cékla krémleves, kecskesajt espuma, szezámmag ropogós

Meleg előétel:
Nyúlgerinc, véres hurka és szalonna, paszternák krém, bazsalikomos alma gömb, alma tatár, chips

Főétel:
Mangalica tarja, császárhús, savanyúkáposzta, burgonya gratein, kolbászmorzsa, jus

Desszert:
Túrómousse, málna, csokoládé

GianPiero's - Aktuális

HETI MENÜ

2019.12.10. - 12.13.

Kedd-Péntek 11:30-15:00

KEDD

Zellerkrémleves, Sertésborda Stroganoff módra, párolt rizs

Kakaós kevert vanília puding (+290,- Ft)

SZERDA

Húsleves daragaluska, Lasagne al forno

Édes puliszka fahéjas morzsa (+290,- Ft)

CSÜTÖRTÖK

Paradicsomleves, Fokhagymás sertés tarja burgonyapüré, cékla saláta

Somlói galuska (+290,- Ft)

PÉNTEK

Bakonyi betyár leves

Diós meggyes guba, vanília sodó

NAPI MENÜ ÁRA:

Napi leves+Napi főétel

1.390,- Ft

PIERO'S MENÜ ÁRA:

Húsleves csészében, Rántott csirkemell, rizs, zöldsaláta

1.390,- Ft

NAPI DESSZERT ÁRA:

290,- Ft

A jövő heti menüt vasárnap 18-óráig kell jelezni, a hét többi napján pedig előző nap 18-óráig kell jelezni. Ellenkező esetben menüt csak a készlet erejéig tudunk biztosítani!

Csomagolásért +150,- Ft-ot számolunk fel!

A napi menü allergénjeiről tájékozódjon kollégánknál.

A napi menünél a változás jogát fenntartjuk

GianPiero's - Aktuális GianPiero's - Aktuális