Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy December 07.-én 18:00 órától zártkörű rendezvényt tartunk!

SZILVESZTER 2018

A vacsora alatt az élőzenét az EVERGREENS szolgáltatja, utána pedig Dj Fekete Tamás szórakoztatja kedves vendégeinket.

Érkezés 19.00-kor

SZILVESZTERI MENÜ

Welcome drink: Pohár pezsgő

Füstölt tokhal, cékla variációk

Savanyú káposztás csicsóka krémleves, kolbász morzsa quinoa

Kacsamell sáfrányos körtekrém, tökmagos kürtöskalács, levendula

Malaccsülök szűzpecsenye, snidlinges knédli,dijoni zöldségkrém, konfitállt bébirépa, tejfölhab

Fehércsokoládé mousse, mézeskalács angolkrém, puszedli fagylalt, narancs couis

Éjfélkor lencse és frankfurti

A vacsora ára

11.900,- Ft
GianPiero's - Aktuális

HETI MENÜ

2018. 12.11. - 12.15.

KEDD

Zöldbab leves kaporral, Tejszínes-gombás csirke párolt rizs, epres joghurt mousse

SZERDA

Toszkán Paradicsom leves, Sertésborda párizsiasan burgonya püré káposzta saláta, gyümölcsrizs

CSÜTÖRTÖK

Savanyú káposzta krémleves kolbász chips, Sertés pörkölt tarhonya, savanyúság, mákos pite

PÉNTEK

Gulyásleves, Kemencés túrós palacsinta

SZOMBAT

Húsleves, Cordon bleu hasáb burgonya, zöldsaláta, Gesztenye püré

A HETI MENÜ ÁRA:

1.290,- Ft

B HETI MENÜ ÁRA:

Húsleves, Rántott csirkemell hasábburgonya, friss saláta

1.290,- Ft

A jövő heti menüt vasárnap 18-óráig kell jelezni, a hét többi napján pedig előző nap 18-óráig kell jelezni. Ellenkező esetben menüt csak a készlet erejéig tudunk biztosítani!

Csomagolásért +90,- Ft-ot számolunk fel!

KARÁCSONYI MENÜ elvitelre

Kocsonya savanyított zöldségekkel

1.190,- Ft

Halászlé harcsafiléből belsőségekkel gyufatésztával

2.390,- Ft

Halászlé pontyfilével belsőségekkel gyufatésztával

2.190,- Ft

Töltött káposzta

1.890,- Ft

AKTUÁLIS

Törzsasztal Program Részletek >>>

Éttermünk ismét a legjobb 10-ben! Részletek >>>

GianPiero's - Heti menü GianPiero's - Aktuális GianPiero's - Aktuális